Rhythmic Beats
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Rhythmic Beats

Rhythmic Beats - RPG

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Fisa personajului.

In jos 
+5
Atsushi Risa
Ram Tse
Blair Daniels.
T. Shin.
M.Marc.
9 participanți
AutorMesaj
M.Marc.
Admin
M.Marc.

Data de înscriere : 25/06/2010

Fisa personajului. Empty
MesajSubiect: Fisa personajului.   Fisa personajului. I_icon_minitimeSam Iun 26, 2010 1:16 am

Cod:

[b]Nume:[/b]

[b]Prenume:[/b]

[b]Varsta(minim 14 ani ):[/b]

[b]Caracter/Fizic (minim 2 randuri):[/b]

[b]Studii(cate clase,eventual si facultate,sau daca este in practica la facultate):[/b]

[b]Poza(repet,este redimensionata,nu e nevoie de pusa in spoiler):[/b]
Sus In jos
https://rhythmic-beats.forumgratuit.ro
T. Shin.

T. Shin.

Data de înscriere : 26/06/2010

Fisa personajului. Empty
MesajSubiect: Re: Fisa personajului.   Fisa personajului. I_icon_minitimeSam Iun 26, 2010 2:26 am

Nume: Tegami .

Prenume: Shinsuke .

Varsta(minim 14 ani ): 20 ani .

Caracter/Fizic (minim 2 randuri): Amabil , Prietenos , Insistent , Copilaros , Aerian , Plictisit / Inaltime : 1 , 87 m ; Par : Saten ( se vopseste adesea , blond sau brunet ) , Ochi : Caprui , Corp bine lucrat , dar nu exagerat .

Studii: Inca in practica la facultate de arte .

Poza(repet,este redimensionata,nu e nevoie de pusa in spoiler):
Fisa personajului. Hero_jaejoong-200901310157532

Ultima editare efectuata de catre T. Shin. in Sam Iun 26, 2010 2:50 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Blair Daniels.
Admin
Blair Daniels.

Fisa personajului. Empty
MesajSubiect: Re: Fisa personajului.   Fisa personajului. I_icon_minitimeSam Iun 26, 2010 2:31 am

Nume:
Daniels
Prenume:
Blair
Varsta(minim 14 ani ):
Şaptişpe ani
Caracter/Fizic :
O tânără cu caracter puternic , prietenoasă , dar şi rece uneori , brunetă , având foarte des şuviţe , majoritatea roşcate , dar şi de altă culoare precum albastre .Un pierce in limbă şi unul în buza inferioară în partea stângă , nu îl poartă mereu. În schimb poartă ochelari , dar nici pe aceştia foarte des. Are cam 1.70 , nu este foarte înaltă , slabă , 50 de kilograme .

Studii:
Zece clase , acum este într-a XI.

Poza:
Fisa personajului. These_things_I_have_to_learn_by_MaAscund
Sus In jos
Ram Tse

Ram Tse

Fisa personajului. Empty
MesajSubiect: Re: Fisa personajului.   Fisa personajului. I_icon_minitimeSam Iun 26, 2010 2:45 am

Nume: Tse

Prenume: Ram

Varsta(minim 14 ani ): 19 ani

Caracter/Fizic (minim 2 randuri): sociabil, vesel, incapatanat, iubeste animalele, prietenos, rabdator, optimist, greu de impresionat / Parul negru, caprui-ciocolati, dar cateodata din anumite unghiuri par negri, structura cam solida, datorandu-se luptelor care le practica. Are doi cercei in urechi. Are 1,75 m, se plange intr-una ca el este cel mai scund din familia lui.

Studii(cate clase,eventual si facultate,sau daca este in practica la facultate): este student in ultimul an la liceul, profil filologie, intensiv engleza.

Poza(repet,este redimensionata,nu e nevoie de pusa in spoiler): Fisa personajului. Tumblr_kw08iwlC0B1qzye88o1_400
Sus In jos
M.Marc.
Admin
M.Marc.

Fisa personajului. Empty
MesajSubiect: Re: Fisa personajului.   Fisa personajului. I_icon_minitimeSam Iun 26, 2010 2:48 am

Nume:Mattison

Prenume:Marc

Varsta(minim 14 ani ):23

Caracter/Fizic (minim 2 randuri): Destul de indiferent fiecare pe care altii il privesc ca pe un lucru extraordinar el are o perspectiva total diferita,prea banal ca sa merite atentie in timp ce lucrurile mici dau importanta in ochii acestuia. Cateodata arogant si nesimtit,da importanta doar persoanelor despre care si-a format o impresie de la prima actiune cu aceasta. Este mult prea rece pentru a simti vreun sentiment de dragoste sau asa ceva,desi prefera sa nu se deschida in fata nimanui in legatura cu ce simte./ Par brunet,ochi caprui,corp lucrat si 1,89 inaltime si 87 kg.

Studii(cate clase,eventual si facultate,sau daca este in practica la facultate): 12 clase in anul 3 la facultatea de medicina.

Fisa personajului. Just_A_Breeze_by_catnipShaylee
Sus In jos
https://rhythmic-beats.forumgratuit.ro
Atsushi Risa

Atsushi Risa

Fisa personajului. Empty
MesajSubiect: Re: Fisa personajului.   Fisa personajului. I_icon_minitimeSam Iun 26, 2010 3:02 am

Nume:Atsushi

Prenume:Risa

Varsta(minim 14 ani ):17

Caracter/Fizic (minim 2 randuri):Copilaroasa,amuzanta,draguta,amabila,prietenoasa,timida[uneori],impiedicata,uituca,par:saten inchis[uneori poarta peruca],ochi:caprui[dar poarta si lentile]

Studii(cate clase,eventual si facultate,sau daca este in practica la facultate): A trecut intr-a XI

Poza(repet,este redimensionata,nu e nevoie de pusa in spoiler):Fisa personajului. Kipi-idol7

Ultima editare efectuata de catre Atsushi Risa in Sam Iun 26, 2010 3:15 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Axel

Axel

Fisa personajului. Empty
MesajSubiect: Re: Fisa personajului.   Fisa personajului. I_icon_minitimeSam Iun 26, 2010 3:06 am

Nume:Jolly

Prenume:Axel

Varsta:18

Caracter/Fizic :Este copilaros de multe ori insa poate fi indiferent si rece in multe situatii. De multe ori vorbeste ciudat si nici macar el nu se intelege. In acele clipe spune doua-trei cuvinte si te inchide sau pur si simplu te baga in confuzie. Nu s-a indragostit decat o data si a suferit, de atunci nu se s-a mai indragostit. Nu-i pasa de nimeni si de nimic, desi isi da o impresie total altfel. Ii place sa faca lumea sa creada ca lui chiar ii pasa deci e total invers. A fost crescut cu multa indiferenta si din cauza asta a devenit asa. Are 174 de cm si par blond.

Studii:Ultimu an la liceu dar nu prea da pe acolo.

Poza:Fisa personajului. JesseMcCartney
Sus In jos
Emily.

Emily.

Fisa personajului. Empty
MesajSubiect: Re: Fisa personajului.   Fisa personajului. I_icon_minitimeSam Iun 26, 2010 3:09 am

Nume: Green

Prenume: Ashley

Varsta(minim 14 ani ): 17

Caracter/Fizic (minim 2 randuri):Este amuzanta si prietenoasa.Are o personalitate puternica.Este geloasa uneori si indiferenta.Poate face pe orice sa se simta bine.Este enervanta uneori, si copilaroasa.Iubitoare cu cine merita.

Studii(cate clase,eventual si facultate,sau daca este in practica la facultate): este in clasa a 11-a

Fisa personajului. Hanniedropkick-2
Sus In jos
Von D. Joshua

Von D. Joshua

Varsta : 29

Fisa personajului. Empty
MesajSubiect: Re: Fisa personajului.   Fisa personajului. I_icon_minitimeSam Iun 26, 2010 4:59 am

Nume: Von

Prenume: Daniell Joshua

Varsta(minim 14 ani ): 18 ani

Caracter/Fizic (minim 2 randuri): Este un baiat cu caracter puternic , nu se lasa intimidat usor , orgolios si foarte incapatanat , amuzant , prietenos . Cateodata poate fi foarte indiferent si are unele faze de schimbare brusca a starii de spirit si a comportamentului

Studii(cate clase,eventual si facultate,sau daca este in practica la facultate): Ultimul an de liceu

Fisa personajului. Wqxc8y
Sus In jos
Jay

Jay

Fisa personajului. Empty
MesajSubiect: Re: Fisa personajului.   Fisa personajului. I_icon_minitimeSam Iun 26, 2010 7:36 pm

Nume: Park

Prenume: Jae-Song, dar i se spune Jay

Varsta(minim 14 ani ): 19

Caracter/Fizic (minim 2 randuri):Se lasa usor intimidat si convins, si este foarte sensibil. Are visuri marete, cea ce-l face ambitios, optimist si increzator in propriile forte. Cand cineva aer nevoie de ajutorul lui, Jay nu ezita, si sare imediat in ajutor. Este deschis cu lumea si prtenes, insa de cele mia multe ori este incapatant si uneori poate fi insensibil. Are 1.75, par negru si ochi negri.

Studii(cate clase,eventual si facultate,sau daca este in practica la facultate): Primul an la facultatea de arte

Fisa personajului. 0000
Sus In jos
Continut sponsorizat

Fisa personajului. Empty
MesajSubiect: Re: Fisa personajului.   Fisa personajului. I_icon_minitime

Sus In jos

Fisa personajului.
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Rhythmic Beats :: Personaje. :: Fişa personajului.-