Rhythmic Beats
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Rhythmic Beats

Rhythmic Beats - RPG

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Bla, bla, bla... boring

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
Ram Tse

Ram Tse

Data de înscriere : 26/06/2010

Bla, bla, bla... boring Empty
MesajSubiect: Bla, bla, bla... boring   Bla, bla, bla... boring I_icon_minitimeSam Iun 26, 2010 2:51 am

Stateam intins pe pat si priveam plictisit tavanul, in timp ce catelusul meu husky, pe nume Yue, ne juca prin camera, carandu-mi o pereche de ciorapi prin gura.
Sus In jos
Axel

Axel

MesajSubiect: Re: Bla, bla, bla... boring   Bla, bla, bla... boring I_icon_minitimeSam Iun 26, 2010 3:13 am

Urcam usor scarile spre noua mea camera. Aveam un ghiozdan in spate si o tigara in gura. Auzisem ca voi avea coleg de camera. Macar sa fie unul dragut. Cand am ajuns in fata usii am aruncat chisotul tigarii si am tras adanc aer in piept. Am apasat pe clanta si am deschis usa sperand sa nu fi gresit camera. Am intrat in camera privindu-l pe tip.
-Am nimerit calumea?intreb cam indiferent sperand sa nu fi gresit camera.
Sus In jos
Ram Tse

Ram Tse

MesajSubiect: Re: Bla, bla, bla... boring   Bla, bla, bla... boring I_icon_minitimeSam Iun 26, 2010 3:15 am

- Ce? Il intreb curios pe baiatul care a intrat pe usa.
Tipul era destul de dragut, dar ce cauta aici. Nu-mi spune ca... Ma ridic din pat si ma duc pana la usa si vad ca aveam un coleg de camera.
- Daca te cheama Axel, da ai nimerit unde trebuie, spun eu.
Sus In jos
Axel

Axel

MesajSubiect: Re: Bla, bla, bla... boring   Bla, bla, bla... boring I_icon_minitimeSam Iun 26, 2010 3:20 am

-Ultima data asa ma chema!ridic din umeri. Si patu meu e? intreb privind cele doua paturi apoi pe caine.
Avem voie cu animale pe aici?Daca sare pe mine jur ca-l zbor pe geam si asa suntem la etajul trei, se face placinta cand atinge pamantul.
Sus In jos
Ram Tse

Ram Tse

MesajSubiect: Re: Bla, bla, bla... boring   Bla, bla, bla... boring I_icon_minitimeSam Iun 26, 2010 3:25 am

- Eu dor aici cu Yue si nu musca, fiindca e pui, spun eu, luand catelul in brate si ma pun pe patul de langa perete. Apropo eu sunt Ram, spun, prezentandu-ma si zambindu-i prietenos.
Sus In jos
Axel

Axel

MesajSubiect: Re: Bla, bla, bla... boring   Bla, bla, bla... boring I_icon_minitimeSam Iun 26, 2010 3:31 am

Cat timp a vorbit am analizat cainele din priviri. Dupa ce a aratat care este patul sau mi-am pus ghiozdanul pe celalalt pat, de la fereastra. Ma bucuram ca si l-a ales el pe cel de la perete, caci mereu am preferat geamul.
-Axel.ma prezint intr-un final zambind dar fals.
Eu nu aveam zambete reale pentru cei ce deabea ii cunosteam.
Sus In jos
Ram Tse

Ram Tse

MesajSubiect: Re: Bla, bla, bla... boring   Bla, bla, bla... boring I_icon_minitimeSam Iun 26, 2010 3:34 am

- Iti dau un sfat. Nu iti lasa ciorapi pe jos, spun eu, incercand sa scot din gura cainelui, ciorapul meu. De unde esti?
Sus In jos
Axel

Axel

MesajSubiect: Re: Bla, bla, bla... boring   Bla, bla, bla... boring I_icon_minitimeSam Iun 26, 2010 3:40 am

-New york. i-am raspuns scurt la intrebare.
Sa nu-mi las ciorapii pe jos? Dar boxerii? Oare o sa mi-i mestece si pe ei?Ma gandeam privind cainele.
Sus In jos
Ram Tse

Ram Tse

MesajSubiect: Re: Bla, bla, bla... boring   Bla, bla, bla... boring I_icon_minitimeSam Iun 26, 2010 3:45 am

- Fain, eu sunt din Roma, dar numai italian nu sunt, spun, reusind sa scot ciorapul si acum ma uitam la ce a mai ramas din el.
Sus In jos
Axel

Axel

MesajSubiect: Re: Bla, bla, bla... boring   Bla, bla, bla... boring I_icon_minitimeSam Iun 26, 2010 3:54 am

-De ce?il intreb incercand sa fac o conversatie.
M-am intins pe spate pe pat, fiind inca incaltat, am inceput sa privesc tavanul asteptandu-i raspunsul
Sus In jos
Ram Tse

Ram Tse

MesajSubiect: Re: Bla, bla, bla... boring   Bla, bla, bla... boring I_icon_minitimeSam Iun 26, 2010 3:57 am

- Taicamiu e japonez si maicamea indianca, iar eu sunt corcitura, spun eu, dand drumul cainelui si acesta se duse la gheozdanul lui Axel si incepu sa il miroase. Cati ani ai?
Sus In jos
Axel

Axel

MesajSubiect: Re: Bla, bla, bla... boring   Bla, bla, bla... boring I_icon_minitimeSam Iun 26, 2010 3:59 am

-Cica optispe ani. ii raspund la intrebare privind cainele.
Se parea ca imi mirosisera dulciurile din ghiozdan sau poate drogurile? Nu-mi putea da seama sperand totusi sa fie dulciurile ce le simtisera.
Sus In jos
Ram Tse

Ram Tse

MesajSubiect: Re: Bla, bla, bla... boring   Bla, bla, bla... boring I_icon_minitimeSam Iun 26, 2010 4:09 am

- Eu am 19 ani. Yue vino aici, spun eu la caine si ii arunc ciorapul rupt si catelul incepu sa alerge prin camera.
Sus In jos
Axel

Axel

MesajSubiect: Re: Bla, bla, bla... boring   Bla, bla, bla... boring I_icon_minitimeSam Iun 26, 2010 4:11 am

-Mai mare cu un an.zic pentru mine apoi ma ridic in fund si ma intind de la mijloc in sus.
Imi bag mana in ghiozdan si-mi scot pachetul de tigari.
-Vrei?il intreb scotandu-mi una.
Sus In jos
Ram Tse

Ram Tse

MesajSubiect: Re: Bla, bla, bla... boring   Bla, bla, bla... boring I_icon_minitimeSam Iun 26, 2010 4:14 am

- Da-mi una, spun eu, ridicandu-ma din pat si ducandu-ma la el pe pat si iau tigara.
Sus In jos
Axel

Axel

MesajSubiect: Re: Bla, bla, bla... boring   Bla, bla, bla... boring I_icon_minitimeSam Iun 26, 2010 4:16 am

Imi mut ghiozdanul mai in spate pentru a-i face loc sa stea. Imi scot bricheta din buzunar si imi aprind tigara apoi ii dau lui bricheta pentru a si-o aprinde pe a lui. primul fum l-am tras in piept si pe al doilea l-am scos pe tot pe nas.
Sus In jos
Ram Tse

Ram Tse

MesajSubiect: Re: Bla, bla, bla... boring   Bla, bla, bla... boring I_icon_minitimeSam Iun 26, 2010 4:18 am

Imi aprind tigara si ii dau bricheta inapoi. Dau fumul afara pe gura, apoi incerc pe nas, dar stranut, ca nu era obisnuit.
Sus In jos
Axel

Axel

MesajSubiect: Re: Bla, bla, bla... boring   Bla, bla, bla... boring I_icon_minitimeSam Iun 26, 2010 4:20 am

-Nu poti scoate pe nas?il intreb ridicand o spranceana in timp ce-l priveam.
Iau bricheta si mi-o bag in buzunarul de la blugi.
Sus In jos
Ram Tse

Ram Tse

MesajSubiect: Re: Bla, bla, bla... boring   Bla, bla, bla... boring I_icon_minitimeSam Iun 26, 2010 4:24 am

- Ne, imi vine sa stranut, spun eu, dupa un stranut. Cred ca la tine este si obisnuinta.
Sus In jos
Axel

Axel

MesajSubiect: Re: Bla, bla, bla... boring   Bla, bla, bla... boring I_icon_minitimeSam Iun 26, 2010 4:27 am

-Cam asa ceva!zic si ma las pe spate continuand sa-mi fumez tigara.
Incepea sa ma incomodeze ghiozdanul asa ca l-am apucat cu o mana si l-am bagat sub pat.
Sus In jos
Ram Tse

Ram Tse

MesajSubiect: Re: Bla, bla, bla... boring   Bla, bla, bla... boring I_icon_minitimeSam Iun 26, 2010 4:29 am

- Vrei ceva alcool? Il intreb curios, terminand tigara si arucand mucul pe geam.
Sus In jos
Axel

Axel

MesajSubiect: Re: Bla, bla, bla... boring   Bla, bla, bla... boring I_icon_minitimeSam Iun 26, 2010 4:32 am

Imi terminc tigara si arunc chistocul pe geam.
-Normal!Ce ai?il intreb prividul
Sus In jos
Ram Tse

Ram Tse

MesajSubiect: Re: Bla, bla, bla... boring   Bla, bla, bla... boring I_icon_minitimeSam Iun 26, 2010 4:34 am

- Stai sa ma uit in rucsac, spun eu si scot un rucsac negru de sub pat si il desfac, aratandu-i sortimentele.
Sus In jos
Axel

Axel

MesajSubiect: Re: Bla, bla, bla... boring   Bla, bla, bla... boring I_icon_minitimeSam Iun 26, 2010 4:39 am

Incep sa ma uit pe rand la fiecare bautura ce o avea. Hmmm... interesant. Imi scot o sticla de tequila.
-Tu ce bei?
Sus In jos
Ram Tse

Ram Tse

MesajSubiect: Re: Bla, bla, bla... boring   Bla, bla, bla... boring I_icon_minitimeSam Iun 26, 2010 4:44 am

- Votka, spun eu, luand sticla. Noroc, o desfac si ciocnesc usor sticla de a lui.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Bla, bla, bla... boring   Bla, bla, bla... boring I_icon_minitime

Sus In jos

Bla, bla, bla... boring
Sus 
Pagina 1 din 5Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Rhythmic Beats :: Cămin. :: Camerele.-
Mergi direct la: