Rhythmic Beats
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Rhythmic Beats

Rhythmic Beats - RPG

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

So no one ever knows

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
T. Shin.

T. Shin.

Data de înscriere : 26/06/2010

So no one ever knows Empty
MesajSubiect: So no one ever knows   So no one ever knows I_icon_minitimeSam Iun 26, 2010 3:27 am

Mi-am deschis incet ochii , ridicandu-ma in fund de pe pat si privind in gol in fata . M-am frecat putin cu o mana la ochi , oftand usor si indreptandu-mi capul spre birou . M-am dat jos din pat , asezandu-ma pe scaunul de la birou , luand creionul in mana stanga si invartindu-l de cateva ori , mi-am tras o foaie in fata , incepand sa scriu niste note muzicale .
Sus In jos
M.Marc.
Admin
M.Marc.

Data de înscriere : 25/06/2010

MesajSubiect: Re: So no one ever knows   So no one ever knows I_icon_minitimeSam Iun 26, 2010 3:31 am

Batu de doua ori si astepta un raspuns,care trebuia sa fie cat mai rapid caci nu avea tot timpul din lume.Ofta usor apoi isi fixa privirile pe propria umbra care venea de la soarele arzator care patrundea prin geamurile,nu foarte curate,ale casei scarii.
Sus In jos
https://rhythmic-beats.forumgratuit.ro
T. Shin.

T. Shin.

Data de înscriere : 26/06/2010

MesajSubiect: Re: So no one ever knows   So no one ever knows I_icon_minitimeSam Iun 26, 2010 3:34 am

Am privit usa cu coada ochiului , apoi mi-am lasat creionul pe birou , ridicandu-ma si indreptandu-ma spre usa . Mda , acum mai nou , lumea avea chef si de vizite la o astfel de ora , dar banuiesc ca na , nu are ce face omul . Am apasat pe clanta cu putere , deschizand usor usa si privindu-l pe tip , analizandu-l scurt din priviri .
- Mda ? Te pot ajuta cu ceva ?
Sus In jos
M.Marc.
Admin
M.Marc.

Data de înscriere : 25/06/2010

MesajSubiect: Re: So no one ever knows   So no one ever knows I_icon_minitimeSam Iun 26, 2010 3:41 am

- Mda,am dat peste un tavnos. isi dadu ochii peste cap apoi isi incrunta scurt privirile analizandu-l pe tipul din fata usii.
Ii intinse scurt un pliant care se referea la Save the World.
-Daca ati putea participa la o strangere de gunoaie,v-am fi pe veci inatorati.zambi scurt si fortat apoi isi reaminti.
-Informatiile le aveti pe pliant.
Sus In jos
https://rhythmic-beats.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: So no one ever knows   So no one ever knows I_icon_minitime

Sus In jos

So no one ever knows
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Rhythmic Beats :: Cămin. :: Camerele.-